Waarom staan de blote billen van Kim Kardashian op de cover van Paper Magazine?

Het is de meest bizarre vraag die ons vanochtend bezighoudt.

Meest gelezen

Want dan word je wakker en is daar ineens de volronde achterkant van Kim K op de voorkant van Paper Magazine. Wát er is gebeurd terwijl wij op één oor lagen?

Kim Kardashian, aka 'de nieuwe Marilyn Monroe', wil bewijzen dat haar butt de beste is van allemaal. En Paper Magazine heeft één doel met deze cover: 'break the internet'.

'Voor deze wintereditie hebben we onszelf één opdracht gegeven: Break The Internet. En we konden niemand anders dan Kim Kardashian-West verzinnen om die missie te laten slagen.'

Advertisement - Continue Reading Below

Want, zo zegt Paper: Kim hoeft haar huis maar te verlaten (en liefst even haar billen te laten zien) en het web gaat los. Goeie zet dus van het tijdschrift om gebruik te maken van Kims ASSsets; de missie lijkt nu al geslaagd. Dit is 'em, in volle glorie:

Meest gelezen

En omdat al het goede, net als Kims billen, in tweeën komt, is er nóg een opmerkelijke cover:

De oplettende kijker ziet natuurlijk meteen dat het champagnebeeld een remake is van het befaamde werk van fotograaf Jean Paul Goude, die ook Kims shoot voor zijn rekening nam. Nu de eer aan mevrouw Kardashian-West om het champagneglas op heur derrière te laten balanceren.

Als afsluiter van dit bootylicious ochtendnieuws, de veelzeggende tweet van Kanye: