Waarom je Jennifer Lawrence nooit op social media zult zien

'Het internet heeft mij zo geminacht'.

Jennifer Lawrence is momenteel in Londen om haar nieuwste blockbuster The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 te promoten, en kroop daarvoor op de bank bij BBC 1 Radio.

Daar werd de actrice aan de tand gevoeld over het feit dat ze de grote afwezige is op social media. Maar, dat heeft een reden, zo weten we nu. J-Law vertelt:

'Ik zal nooit Twitter nemen. Ik ben niet zo goed met een telefoon of technologie. Ik kan niet een echt bij blijven met e-mails, dus het idee van Twitter is al helemaal ondenkbaar voor mij. Ik snap ook niet helemaal wat het is. Het is zo'n vreemd raadsel waar mensen maar over blijven praten. Het is prima, ik respecteer dat, maar nee, ik zal nooit Twitter nemen. Als je ooit een facebook-, instagram- of twitterpagina ziet met mijn naam, dan ben ik dat zéker niet.'

Advertisement - Continue Reading Below

(Er is trouwens wel een officiële facebookpagina van Jennifer Lawrence, maar die wordt gerund door haar team.)

Daarna was het natuurlijk een inkoppertje voor BBC 1 om over het internet verder te praten, én te hinten naar dat beroemde naaktfotoschandaal. Op de vraag waarom ze zo fel reageert op vragen over het web en social media antwoordt Jennifer Lawrence dan ook:

'I had that one locked and loaded. Ik was echt helemaal gefocust op die vraag, omdat het internet me zo geminacht heeft. Ik voel me daardoor dat meisje op de middelbare school dat zegt: 'Oh, dus je wilt over haar praten? Nou, dan doen we dat!' Take my hoops off, I'm ready to go.'

Jennifers Hunger Games-tegenspeler Jena Malone sprak zich begin deze week ook uit over het naaktfotolek >