Gaat Jennifer Aniston een Oscar winnen?

De actrice reageert voor het eerst zelf op haar ‘Oscar buzz’.

De nominaties voor dé filmprijzen van het jaar komen er weer aan. En één naam die over ieders lippen rolt als grote kandidaat voor het befaamde gouden beelden? Jennifer Aniston.

Hoewel de 45-jarige actrice al jaren in de acteerwereld vertoeft, is het nog nooit tot een Oscar gekomen. Maar voor haar nieuwe film Cake sloeg ze eens niet de komedieweg in, en dat pakt verdomde goed uit.

JENS EERSTE OSCAR?
Zonder make-up, met wat extra kilo’s en aangebrachte littekens speelt Jen An een zeer getroubleerde vrouw die niets meer om het leven geeft. De film werd voor het eerst vertoond tijdens het Toronto International Film Festival afgelopen september en iedere criticus was het erover eens dat Jennifer zichzelf oversteeg.

Advertisement - Continue Reading Below

Tijdens de Londense première van een hele andere nieuwe prent waar Jennifer in speelt, Horrible Bosses 2, vroeg de Britse Grazia aan de actrice wat ze van al dat Oscars-gepraat vindt:

You can't help but listen to it - it's very humbling and flattering and it makes you jitter from the inside out. It's a lot of things. But mainly I'm so happy people are receiving the film - it makes me very happy, we're so proud of it.

Op 22 februari 2015 zullen we het weten, want dan worden de Academy Awards (Oscars) weer uitgereikt.

Intussen is er ook net een eerste video van Cake uit de doeken gedaan, waarin we Jennifer Aniston voor het eerst in haar prachtrol kunnen zien. Snel op play ermee: