Dit doet Cara Delevingne tegen paparazzi

Delevingne is ze allemaal te slim af.

Stel: je heet Cara, hebt een knappe snoet, miljoenen fans, een geinige manier van doen en hordes fotografen die dit dat elke dag willen vastleggen. Dan is het te begrijpen dat je zo nu en dan hunkert naar een fotografen-werend schild dat je om je heen kunt trekken.

En tadam: dat lijkt er nu te zijn. Het label Rochambeau  heeft nu de ‘3M Paparazzi Blocker’ ontworpen, een soort fluorescerend jack dat bij flitslicht van fotografen een onnatuurlijke waas van licht over de foto legt, waardoor celebrities onherkenbaar zouden moeten worden. Proefkonijn van het jack is Cara Delevingne – slimme zet van het label, want als er dus iemand vaak wordt gekiekt, is het de modellenwerelds grappigste wel.  

Advertisement - Continue Reading Below

There’s only one in the world right now,’ vertelde een bron aan Page Six. ‘It’s specially designed to block pics.’ Wauw.

Wát als het echt werkt? Wisselen alle celebs dan hun sjaal in voor een jasje dat nog het meest doet denken aan een klassiek nerdy regenpak, mét strategisch geplaatste fluorescerende stukken? Zien is geloven – hier vind je Cara in de anti-paparazzi-jas.  

Dit is Cara Delevingne zonder wenkbrauwen >