De eerste foto van Michiel Huisman en Blake Lively in The Age of Adaline is hier!

Een betere combi bestaat er haast niet.

Meest gelezen

Michiel Huisman! Blake Lively! Harrison Ford! Alleen voor die namen ren je al naar de bioscoop. En nu zijn ze ook nog eens sámen te zien in een film. Wordt het veel beter? Nee dus.

De Nederlandse acteur en de zwangere Blake Lively schitteren samen in de romantische film The Age of Adaline, die gaat over een vrouw (Blake) die na een mysterieus incident in de jaren dertig niet meer verjaart. Regisseur Lee Toland Krieger zit achter de prent en hij bejubelt Blake als zijn vrouwelijke hoofdrolspeler bij het uit de doeken doen van de eerste, officiële foto's van de film:

Advertisement - Continue Reading Below

'Ze belichaamt een vrouw die perfect is op fysiek gebied, dus in dat opzicht, is ze perfect voor de rol. Voor iemand die 27 jaar oud is, is ze bovendien enorm verfijnd en ze heeft een oude ziel. De kans om te zien hoe Blake voor het eerst een film als deze moet dragen is echt spannend. Maar ze heeft mijn verwachtingen helemaal waargemaakt.'

In de film speelt Michiel Huisman de rol van Ellis, de geliefde van Blake. Over Michiel is Lee Toland Krieger ook lovend: 

Meest gelezen

'Michiel Huisman is een van de zeldzame acteurs die charmant is en verfijning uitstraalt en in het bezit is van een myterieus soort kwetsbaarheid. Michiel is de perfecte acteur om Ellis te spelen.'

The Age of Adaline draait vanaf 24 april in de bioscopen, máár hier zijn alvast de eerste twee foto's van de film!:

 

(Foto's: Diyah Pera, Lakeshore Entertainment)

 

DIT zijn onze filmtips voor deze maand >