Nét vrijgegeven: de eerste, officiële trailer van Pitch Perfect 2

Rebel Wilson! Anna Kendrick! Brittany Snow!

Meest gelezen

Al de vertrouwde karakters zijn weer terug, en hoé! ELLE-favoriet Elizabeth Banks regisseerde de film, de eerste keer voor de briljante actrice, en het lijkt meteen een debuutprent van jewelste te worden.

De Oscar-genomineerde Hailee Steinfeld is oa toegevoegd aan de cast, en fans van het eerste deel kunnen hun hart ophalen. Werd het nummer Cups (When I’m Gone) dat Anna Kendrick in de film zong vorige keer een énorme hit, er zit in deze swingende film geheid nog zo'n Youtube-klapper.

Advertisement - Continue Reading Below

We volgen in dit tweede deel Fat Amy en Beca tijdens hun senior year op Barden University, en dat levert uiteraard weer heerlijke tafarelen op. Ach, we kunnen heel kort zijn: ga gewoon die trailer zien. En... play!

 

Meest gelezen

 

Pitch Perfect 2 draait vanaf 14 mei 2015 in de Nederlandse bioscopen.

PS - nog een film om je op te verheugen: de gloednieuwe versie van Cinderella. Met oa Helena Bonham Carter, Cate Blanchett, Lily James en Richard Madden. Vanaf maart/april 2015 kun je 'm verwachten, maar ook dié trailer is net vrijgegeven. Heerlijkheid:

 

 

NOG een niet-te-missen trailer van de dag: Michiel Huisman en Blake Lively spelen samen in The Age of Adaline. En ja, er wordt gekust >