Wordt dit Rachel McAdams' coolste rol sinds Mean Girls?

Só fetch!

Rachel McAdams - heldin uit Mean Girls én The Notebook - gaat de vrouwelijke hoofdrol spelen in het tweede seizoen van True Detective. *springt gat in de lucht

De makers van de enorm succesvolle HBO-serie wisten voor het eerste seizoen al Oscar-winnaar Matthew McConaughey en Woody Harrelson te strikken, en boeten voor het nieuwe seizoen niet in qua grote namen. We noemen een Vince Vaughn, Colin Farrell - die ook nét het nieuwe gezicht van Dolce & Gabbana is - en Taylor Kitsch. Aan dat fraaie rijtje is dus nu ook Rachel McAdams toegevoegd:

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

Nic Pizzolatto, de maker van True Detective, verklapte eerder al dat de serie zich dit keer afspeelt in Californië en dat Rachel Sheriff Ani Bezzerides gaat spelen. Ze is een 'Ventura County Sheriff's detective, wiens compromisloze ethiek haar op gespannen voet zet met het systeem dat ze dient'. Schijnbaar heeft ze ook nog eens een drank- en gokprobleem. Poeh. Een aardige badass rol voor Rachel McAdams dus.

Ondanks dat True Detective niets dan lovende kritieken heeft ontvangen, klaagden veel kijkers wel over het missen van een vrouwelijke hoofdrol. Blijkbaar hebben de makers daar naar geluisterd, en hups, daar is Rachel. Slimme zet, als je het ons vraagt.

DIT zijn onze filmtips voor deze maand >