Zien! Een sneak preview van Jennifer Anistons beste rol OOIT

Wauw, Jennifer Aniston overstijgt zichzelf en álle rollen die ze ooit speelde.

Het lijkt wel de dag van de trailers. Na de officiële trailers van Pan (met Cara Delevingne) en Jurassic World kunnen we nu ook een eerste blik werpen op de officiële trailer van Jennifer Anistons nieuwe dramafilm Cake. En die krappe twee minuten zijn meer dan genoeg om te begrijpen dat Jen An genoemd wordt als grote kanshebber voor een Oscar.

Jennifer Aniston overstijgt zichzelf in haar rol als Claire Simmons, een vrouw die lijdt aan chronische pijn en geobsedeerd raakt door de zelfmoord van een vrouw uit haar steungroep. 'Ik was nog nooit gevraagd voor een rol als deze. Ik ben nu op een punt in mijn leven waarop ik echt klaar ben voor een uitdaging om te zien hoe ver ik kan gaan. Ik doe dit al 25 jaar en wilde deze kans grijpen omdat je heel erg vast kunt lopen en het risico loopt in een hokje gestopt te worden,' vertelde de 45-jarige actrice onlangs aan de Britse Grazia.

Advertisement - Continue Reading Below

Cake werd afgelopen september al vertoond op Toronto International Film Festival en gaat begin volgend jaar in première, maar check de eerste trailer alvast hieronder.