Wat doen Cara Delevingne en Jared Leto samen?

Cara en Jared zijn beiden briljant gecast als antiheld in de nieuwe film Suicide Squad. Oscar-winnaar Jared wordt de nieuwe Joker en Cara... Heks.

Meest gelezen

Och, Jared, wat zijn we toch dol op je. En wát was je goed in Dallas Buyers Club. Van dit filmnieuws worden we dan ook heul blij, want de alleskunner met beter haar dan wij kruipt in de rol van The Joker. Het zijn grote schoenen om te vullen, want de laatste rol van Heath Ledger voor zijn dood was een van zijn beste én zwaarste. Gelukkig is Jared Leto als frontman van de band 30 Seconds to Mars niet vies van een beetje theater en een beetje veel make-up. Wordt dit dan Oscar nummertje twee na de geweldige drag queen Rayon in Dallas Buyers Club?

Advertisement - Continue Reading Below

 
Niet alleen Jared krijgt een rol in deze film over een groep antihelden die – uiteraard – de wereld moeten redden van doem en verderfenis, ook onze favoriete fashion rebel Cara Delevingne is gecast. Het model zal de sexy heks Enchantress spelen. Cara als bad ass heks? Kunnen nu al niet wachten.

Het duurt nog wel even voor deze supercast met onder anderen ook Will Smith en Tom Hardy kunnen bewonderen op het witte doek: de film is gepland voor zomer 2016. Special daarom een kiekje van Jared Leto uit de oude doos. Weet je meteen waarom de rol van The Joker op zijn lijf is geschreven...