Nieuws: zó gaat de nieuwe James Bond-film heten en dit is de cast

Via een livestream zijn net de eerste belangrijkste details van de nieuwe James Bond-film verklapt!

Uiteraard kruipt Daniel Craig wederom in de rol van Bond, maar daar kwam je hier niet voor. De naam van de film werd net (echt nét) bekend gemaakt en die is...

SPECTRE!

Dat belooft wat. Ook is nu de volledige cast uit de doeken gedaan, en zoals we eerder al onthulden, kruipt de Franse schone Léa Seydoux in de rol van Bond Girl Madeline Swann. Maar! Ook de iconische Monica Bellucci zit in de film! De 50-jarige actrice gaat Lucia Sciarra spelen. Wow, die zagen we niet aankomen.

Advertisement - Continue Reading Below

Zoals eerder al werd gespeculeerd gaat Oscar-winnaar en ELLE-favoriet Christoph Waltz de rol van Oberhauser in de nieuwe film vertolken. Naomi Harris, Ben Whishaw en Ralph Fiennes komen terug als Eve Moneypenny, Q en M. Verder zijn Dave Bautista en Andrew Scott nog aan de cast toegevoegd en zien we Rory Kinnear weer als Tanner.

De nieuwe James Bond-film Spectre komt eind volgend jaar uit. Wij kunnen niet wachten! De cast en crew begint, wederom onder leiding van reggiseur Sam Mendes, aanstaande maandag met filmen in Londen. Ze gaan voor de prent ook nog naar Rome, Mexico-Stad, Marokko en Oostenrijk.

Van Famke tot Ursula: DIT zijn de 25 beste Bond Girls allertijden >