Miley Cyrus crasht kunstbeurs en rookt wiet

En jawel, óók tepelplakkers waren weer van de partij.

Meest gelezen

Stel, je bent Miley Cyrus.

Je hebt een goede stem. Je hebt wereldwijde faam. Je hebt Patrick Schwarzenegger. Wat wil je dan nog meer? Je wil plastic trollen op elkaar lijmen in het kader van kunst, en je wil kettingen van lichtgevende smileys die zo ongeveer rond je kruis hangen.

Want wat geschiedde? Op dit moment vindt de Art Basel plaats, een van de grootste beurzen voor hedendaagse kunst die jaarlijks in het Zwitserse Bazel en in Miami wordt gehouden. Niet een plek waar je een optreden van de Bangerz-zangeres zou verwachten, maar plots was daar toch Cyrus op het podium van het Raleigh Hotel. ‘You thought Art Basel was a respected place where you could escape me,’ joelde ze door de microfoon.

Advertisement - Continue Reading Below

Niet dus. In een pastelkleurige bodysuit en met een lichtgevende smileyketting om haar nek crashte ze de kunstbeurs en zong ze klassiekers als So Happy Together en Lucy in the Sky with Diamonds. Een impressie:

 

Meest gelezen

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 
Voorts stak ze een joint op (aan Associated Press: ‘Usually I don't smoke weed and drink, well that's a lie ... usually I don't smoke weed and drink on show days, but I felt like it was fine in Miami.’) verliet Miley Cyrus het feest met – wederom – een stel tepelplakkers en wist ze de volgende ochtend te melden dat ze een shirt van een stripper had gepikt – waarvan onderstaand akte.
 

@waynecoyne5 #artbasel

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

You know the nights been a good one when you stole a shirt from a stripper

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 

Tja. Being Miley Cyrus – het is een kunst.

Ondertussen dit: Lauren Conrad komt terug op tv! >