Kristin Cavallari over Laguna Beach: 'Ik voelde me gebruikt en gemanipuleerd'

Oef! Kristin klapt uit de school over de populaire realityserie.

Laguna Beach. Het bracht ons Lauren. Kristin. Stephen. We waren jaren verslaafd aan de MTV-hitshow en spin-off The Hills was minstens even smakelijk.

Maar, zoals bij zoveel in Hollywood en omstreken, overal zit wel een niet zo fraaie kant aan. En dat was ook het geval bij Laguna Beach, zo vertelt Kristin Cavallari nu in de nieuwe show Where Are They Now?, van Oprah. De 27-jarige vertelt in een previewvideo van de aflevering:

Advertisement - Continue Reading Below

'De producers zeiden dat mijn vriendje (Stephen Colletti, red) Lauren Conrad mee uit eten moest nemen en bloemen voor haar moest kopen, wat nooit gebeurd zou zijn als de show en MTV er niet waren geweest. We hadden geen idee wat we aan het doen waren. Toen ik het uiteindelijke resultaat op tv zag en hoe ik daarin was neergezet, was ik enorm overstuur. Na de eerste aflevering heb ik uren en uren gehuild.'

Meest gelezen

Wat Kristin nog meer te zeggen heeft over haar tijd in Laguna Beach en The Hills weten we vanaf 9 december, wanneer de aflevering wordt uitgezonden in Amerika. Bekijk hieronder alvast een voorproefje:

 

 

Lauren Conrad keert terug op televisie! >