Waarom heeft iedereen het over de zoen van Taylor en Karlie?

Mini meltdown op internet. Want wát deden Taylor en Karlie donderdagavond? Zoenen of in elkaars oor schreeuwen? Op korrelige foto's ziet het er allemaal hetzelfde uit.

Meest gelezen

Hilarisch, noemt de woordvoerder van Taylor Swift het idee dat de zangeres donderdagavond op het VIP-balkon bij het optreden van The 1975 stond te zoenen met haar bestie Karlie Kloss. Totale onzin, zegt een concertbezoeker die achter de twee stond op Twitter, ze waren gewoon aan het praten. Toch beleeft het internet sinds vrijdagmiddag een mini meltdown. De brave Taylor en topmodel Karlie méér dan vriendjes? Zou het kunnen? Oordeel zelf:

Advertisement - Continue Reading Below

De korrelige foto's en bewegende beelden van de zangeres en de Victoria's Secret Angel, al dan niet zoenend, doken vrijdag op.

'Exclusive karlie and taylor making out #confirmed,' schreef ene Kathy die de foto's vanuit het publiek had genomen op Twitter. De beelden zijn vervolgens in rap tempo online een eigen leven leiden.

Meest gelezen

'Taylor Swift TOTALLY kissing Karlie Kloss.. Maybe' schreeuwde TMZ vrijdagmiddag.

En 'Here Is a Photo of Taylor Swift and Karlie Kloss Totally Maybe Kissing,' schreef Gawker.

Dat Taylor's woordvoerder het sindsdien 'crap' heeft genoemd, lijkt niemand te deren. Het nieuws is volgens veel mensen haast té goed om waar te zijn. 

En dat is het waarschijnlijk ook. De minder sensatiebeluste entertainmentsites menen dat Taylor inderdaad met romantische bedoelingen bij het concert was, maar dat haar object of affection niet haar beste vriendin, maar de man op het podium was, Matty Healy. Over Taylor en de frontman van The 1975 gaan al een tijdje geruchten dat ze aan het daten zijn.

Hoe dan ook, een druk weekje voor de zangeres die gisteren ook nog eens genomineerd werd voor een Grammy.