Hoera! We krijgen nog meer Michiel Huisman

Eindelijk bevestigd: Michiel keert volgend jaar terug in de Canadese hitserie Orphan Black. Dat betekent dat we hard op weg zijn naar een wereld met alleen maar Michiel Huisman. Wij kunnen niet wachten. 

2015 belooft een groots jaar te worden voor Michiel Huisman. De Nederlandse acteur en het ELLE covermodel zal te zien zijn in de bioscoopfilms Wild met Reese Witherspoon en The Age of Adeline met Blake Lively (mocht je het hebben gemist, check dan deze prachtige trailer). Vanaf april pikt hij zijn veelbesproken rol in Game of Thrones weer op. En - nu eindelijk bevestigd - in 2015 krijgt ook zijn rol in die andere hitserie, Orphan Black, een vervolg. Hoera!

Advertisement - Continue Reading Below

Mocht je Orphan Black nog niet hebben kunnen zien, de spannende serie gaat over een vrouw die per toeval ontdekt dat ze een kloon is en dat er meerdere versies van haarzelf op de wereld rondlopen. Michiel speelt sinds het tweede seizoen dat afgelopen jaar op BBC America te zien was de rol van haar ex, Cal Morrison, met wie ze een kind heeft. Het derde seizoen van de serie gaat volgend jaar van start.

Nu al kijken? De eerste twee seizoenen zijn onlangs in Nederland op dvd en blu-ray verschenen. En als je vooral behoefte hebt aan bewegende beelden van Michiel Huisman, wij verzamelden eerder zijn fijnste gifjes al voor je. Enjoy!