De Brangelina van India is uit elkaar

... zo beweren insiders.

Meest gelezen

Het Slumdog Millionaire-koppel Freida Pinto en Dev Patel zijn uit elkaar. Misschien doen ze bij jou niet meteen een belletje rinkelen, maar voor hun fans in India is het alsof Brangelina uit elkaar is gegaan. Toch lijkt dit trieste nieuws waar, want insiders beweren dat Freida Pinto en Dev Patel er na zes jaar verkering een punt achter gezet hebben. De twee zouden al een tijdje uit elkaar zijn (meldt Us Weekly), wat zou verklaren waarom de ‘lovebirds’ al enige tijd niet meer samen zijn gespot.

Advertisement - Continue Reading Below

FREIDA DATE
Andere bronnen beweren dat de 30-jarige actrice geniet van haar vrijgezellenbestaan en zelfs al op dates – geregeld door vrienden – met andere mannen is geweest. De Britse acteur was tevens opvallend afwezig op haar 30e verjaardag in oktober en in een interview eerder dit jaar hield Frieda haar lippen stijl op elkaar over de romance met haar zes jaar jongere lief.

EX-SOUL MATES
Freida en Dev ontmoetten elkaar op de set van de hitfilm Slumdog Millionaire in 2008 en werden verliefd. De Indiaanse beauty en Britse acteur noemden elkaar zelfs soul mates

Meest gelezen

Zelf heeft het koppel nog geen commentaar gegeven op de vermeende breuk, maar als we naar deze stralende foto van Freida kijken kunnen we dan ‘de geruchten’ geloven.

Ook Kate Hudson en Matt Bellamy zijn niet langer een stel >