Is Beyoncé echt weer zwanger? Een analyse

Tijd voor een nieuwe ronde gissen en analyseren. Komt er een broertje of zusje voor Ivy Blue?

Meest gelezen

Al sinds het liftincident zit de wereld te wachten op de scheiding van Beyoncé en Jay-Z. De aankondiging zou direct na het einde van hun wereldtour komen, maar bleef uit. Vervolgens gingen de twee ontspannen op (meerdere) vakanties. Leken ze verliefder dan ooit. En was Jay zelfs een lachende gast op Solange's huwelijk. Zaten we er dan al die maanden naast? Het begint er steeds meer op te lijken. Sterker nog, de Carters lijken zo solide, dat de Bey/Jay-geruchten deze week een hele andere wending hebben genomen. De nieuwste geruchten? Beyoncé gaat niet single, maar zwanger het nieuwe jaar in.

Advertisement - Continue Reading Below

Meerdere Amerikaanse gossipsites zijn er sinds Beyoncé maandagavond in een wijdvallende blouse Kate en William ontmoette, namelijk zeker van dat de zangeres een tweede kindje verwacht. Is het waar? Tijd om wat feiten op een rij zetten en foto's te analyseren:

1. In september veranderde Jay volgens de aanwezige fans in Parijs de tekst van het nummer Beach Is Better opeens van 'I replace it with another one' naar '...and she pregnant with another one'. Er zijn geluidsfragmenten, maar die zijn redelijk onverstaanbaar. Oordeel: onduidelijk.

Meest gelezen

2. Ondanks het fikse tourschema en Bey's intensieve dansroutines, lijkt de zangeres de afgelopen maanden iets voller te zijn geworden. Website Gawker plaatste deze twee foto's naast elkaar van januari en augustus. Oordeel: zwanger.

3. Beyoncé draagt de afgelopen tijd opvallend veel wijdvallende kleding. Zoals deze grijze combinatie met oversized jas afgelopen week bij de première van de film Annie.Oordeel: zwanger.

4. Maar in november van dit jaar droeg Beyoncé op het huwelijk van haar zus Solange juist een strakke, witte jurk. Als ze daar al een paar maanden zwanger is, zijn we dat allemaal na een grote maaltijd.Oordeel: niet zwanger.

5. Beyoncé lijkt de laatste tijd wél enorme, mierzoete slurpy's (zie onder) maar geen alcohol meer te drinken. Waar ze voorheen bij een basketbalwedstrijd nog weleens een ordinair biertje met Jay dronk, deden de twee afgelopen maandag heel ingewikkeld bij het bestellen van een drankje. (bekijk het filmpje hier) Was al het gehussel nodig om zeker te weten dat er geen alcohol in haar drankje zat? Oordeel: zwanger.

6. Haar borsten waren afgelopen maandag bij de basketbalwedstrijd (zie de foto bovenaan) opeens opvallend, ehm, enorm. Nu kan het aan het wijdvallende bloesje liggen, maar we weten ook allemaal wat er met borsten gebeurt wanneer een vrouw zwanger is... Oordeel: zwanger.

Conclusie: Één 'onduidelijk', één 'niet zwanger' en vier keer 'zwanger'. Wij weten het dus zeker: Beyoncé is zwanger! Of ze gaat volgende week scheiden. Dat kan ook. Bij Beyoncé is immers niks zeker tot Beyoncé het zelf zegt. We wachten ongeduldig af.

Van wie we wel zeker weten dat ze zwanger is, is Keira Knighley. Die bevestigde het goede nieuwe stralend.