Mila Kunis, Ashton Kutcher én Rihanna maken briljante Twilight-parodie

Moonquake Lake, is de naam.

Meest gelezen

Gisteravond slingerde Ashton Kutcher deze tweet online, waardoor we heel even dachten dat Kutcher opeens in een nieuwe film – Moonquake Lake – speelde. Bij nader klikken bleek het een neppe filmtrailer van een soort Twilight-parodie. Mét Mila Kunis. Én Rihanna.

 

Recept voor een briljant filmpje en dat is het ook. Mila Kunis klaagt ‘that she has to go to the moon every night’ en huilt lichtgevende neonkleurige tranen, Ashton Kutcher speelt de man die haar gaat redden en vraagt zich hardop af ‘what if one night you go to the moon and there's an asteroid or something’. Rihanna speelt een soort leidster van de maanmensen en er zit een zeemeermin in die ‘eeeee’ zegt. Dat alles is doorspekt met vage oneliners als ‘when you have no choice, how do you choose?’ en ‘everything happens for a reason’.  Zie hier:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

 

De reden van de parodie? De remake van kinderfilm Annie (waarin Ashton Kutcher en Mila Kunis een gastrol spelen) draait wél echt vanaf eind december in de bioscopen, en daarin schijnt de trailer van Moonquake Lake voor te komen als fictieve film. De naam van de film komt van de titelsong van Annie – die heet ook Moonquake Lake en is ingezongen door Sia en Beck. Beluister ‘m hier. Oh, en vergeet de briljante fictieve site van Moonquake Lake niet te checken.

PS. Dit alles komt uit de koker van Sony, dat behoorlijk onder vuur ligt sinds er door een e-mail-hack is gebleken dat Angelina Jolie door Sony-bonzen een 'minimally talented spoiled brat' werd genoemd en Jennifer Lawrence een stuk minder verdiende dan haar mannelijke co-acteurs in American Hustle. Goede bliksemafleider deze trailer, dus?

Dit cadeau gaf Lena Dunham aan Taylor Swift >