Lorde’s verjaardags-ode aan Taylor Swift

Dat Taylor Swift vrienden heeft die er toe doen, dat moge duidelijk zijn. Maar dat die celebrity-buddies heus niet alleen komen opdagen op haar 25e verjaardagsfeestje omdat Taylor één van de best verkopende artiesten van Amerika is, blijkt wel uit deze ode (want zo kunnen we het haast wel noemen) van collegazangeres Lorde aan haar vriendinnetje.

Meest gelezen

Taylor re-tweette de lieve woorden die haar zingende vriendin op Tumblr zette:

‘Vandaag wordt één van mijn zusjes 25. Natuurlijk, ze is niet mijn échte zus, en ik ken haar nou ook weer niet zó lang, maar het voelt als forever. Samen hebben we onze weg weten te vinden in de bizarre werkjaren die we achter de rug hebben,’ opent de 18-jarige Lorde haar brief aan Taylor.

Wat volgt zijn flink wat zinnen over hoe de twee elkaar aanmoedigden tijdens mijlpalen in hun zangcarrières het afgelopen jaar. En ze bevestigt nog maar eens hoe de inner circle van Taylor, vol beroemde vrinden als Karlie Kloss, Lena Dunham, Emma Stone, Selena Gomez en Ellie Goulding er altijd voor Taylor is en vooral ook andersom. ‘Dancing without inhibition, laughing for hours, and killing it at work, and we're pretty much all here 'cause of her. It makes me all blushy knowing she's got my back.’

Advertisement - Continue Reading Below

Aan girl crushes geen gebrek dus, die Taylor. Zou het nu op liefdesgebied net zo goed gaan...?

De foto's die Lorde bij haar verjaardagsbrief plaatste:

Meest gelezen

 

 

 

Dit cadeau kreeg Taylor Swift van Lena Dunham voor haar verjaardag >