Is dit de trouwdatum van Johnny en Amber?

Gaan de twee nog vóór het nieuwe jaar trouwen?

Waarschuwing vooraf: neem dit bericht met een enorme korrel zout. Het nieuwtje komt namelijk uit The Sun en dat is een allesbehalve betrouwbare bron. Maar omdat ook de minst betrouwbare bronnen het weleens goed hebben, willen we het je toch niet onthouden.

Het gerucht gaat namelijk dat Johnny Depp en Amber Heard nog voor het einde van het jaar in het huwelijksbootje stappen. En wel op oudejaarsavond om precies te zijn. Johnny en Amber geven 31 december opeens een enorm feest op Amber Island, zijn privé-eiland in de Cariben. Onder de genodigden Steven Tyler, Marilyn Manson, Helena Bonham Carter en Tim Burton.

Advertisement - Continue Reading Below

En omdat tegenwoordig niemand meer zomaar een feestje geeft, wordt er nu flink gespeculeerd over een verrassingshuwelijk:

'The big New Year party came as a surprise,' a source told The Sun. 'He's invited most of his closest friends and their families to join him on his island. It could be a straightforward bash but friends have wondered if it could be a ruse to have a wedding without a big fuss.'

Nog even afwachten dus of het waar is. Maar als de twee inderdaad op 31 december trouwen, betekent dat in ieder geval dat het een stuk beter gaat met Johnny en Amber dan de laatste keer dat we iets over ze schreven.

Deze acteur is in ieder geval écht van de markt.