Beyoncé's vader verkoopt al haar spullen

Ze heeft bíjna alles onder controle. Behalve haar familie... Vader Matthew Knowles bezorgt Beyoncé nu weer nachtmerries.

Na het welbekende liftincident met zus Solange (kijk hier nog maar een keer, blijft bizar) is nu vader Matthew Knowles degene die zaagt aan de poten van Beyoncé's goed geconserveerde imago. Het leek even of ze de beste man de mond voorgoed had weten te snoeren. Maar zoals het een goed celebrityvader betaamd, komt 'ie als een duveltje uit een doosje, when you least expect it!

De 63-jarige ex-manager van de Queen of Pop hield afgelopen weekend een yard sale, waarbij hij zonder gêne souvenirs van Destiny's Child en oude tours van zijn beroemde dochter verkocht. Boeken, dvd's, T-shirts en zelfs een gigantische poster van Beyoncé (bekijk de foto's op TMZ) en andere aandenken aan het popverleden van Beyoncé stonden in zijn voortuin te verpieteren. Wachtend op een koopjesjager.

Advertisement - Continue Reading Below

Op maandagochtend stonden er, volgens de tabloids, nog steeds een paar grabbeltonnen bij het tuinhek. Ook de oude cd's van Solange en enkele kledingstukken uit de collectie van House of Dereon - de kledinglijn van Beyoncé en haar moeder Tina Knowles - moesten het veld ruimen. Volgens de geruchten zou Matthew Knowles, die in 2010 van Tina scheidde, geld nodig hebben om voor zijn twee buitenechtelijke kinderen (ja, Bey heeft nóg een zus en broer) te betalen.

Ai, van familie moet je het hebben... Beyoncé, dat wordt een zwaar potje Mens-erger-je-niet met Kerstmis.

Bekijk hier Beyoncé's kerstkaart die vaderlief zéker niet heeft gehad >