Jennifer Lawrence bracht het allermeeste geld op

In de bioscopen in 2014.

Forbes deed zijn jaarlijkse onderzoek naar allerlei geldgerelateerde zaken, en daaruit blijkt: Jennifer Lawrence was in 2014 de actrice die het allermeeste geld opbracht in de bioscopen. J-Law wist de kassa’s van de bioscopen een goede € 1,15 miljard te laten afrekenen.

De kaskrakers waarmee ze het geld ophaalde: X-Men: Days of Future Past en The Hunger Games: Mockingjay Part 1. Die laatste draait nog steeds in de bioscoop, dus men verwacht dat die € 1,15 miljard nog wat meer gaat worden. Op nummer twee prijkt Chris Pratt, op nummer drie Scarlett Johansson, Mark Wahlberg is de vierde en Chris Evans sluit de top vijf. Zie de hele lijst hier.

Advertisement - Continue Reading Below

SCHEEFWERKEN
Kaskrakers of niet:  onlangs bleek uit de Sony-hack, waardoor tientallen e-mails tussen Sony-werknemers op straat kwamen te liggen, dat Jennifer Lawrence voor American Hustle samen met medespeelster Amy Adams minder betaald kreeg dan haar mannelijke tegenspelers. We hopen – en nemen aan – dat ze voor X-Men: Days of Future Past en The Hunger Games: Mockingjay Part 1 wél een eerlijke uitbetaling kreeg.

Dit zijn foto's van een 19-jarige Angelina Jolie die je nog nooit hebt gezien >