Heel Amerika is boos op Taylor Swift

Internet ontplofte (alweer!). Want wat Taylor Swift tegenwoordig ook doet, de hele wereld kijkt mee. En deze keer had ze een groot podium... Het NYE concert op Times Square.

Dat Taylor haar brave imago afgelopen jaar volledig van zich heeft afgeschud, moge duidelijk zijn. En dat alles wat ze aanraakt in goud verandert, is ook een feit. Taylor Swift is hot! Zó heet, dat de zangeres tijdens het live optreden op Times Square op oudejaarsavond zelf besloot slechts een crop top te dragen. Tot grote woede van half tv-kijkend Amerika dat druk twitterde over haar kledingkeuze. Ter uwer informatie: het was die nacht -6 graden Celsius in New York. En het concert was dus buiten.

Advertisement - Continue Reading Below

Dit is natuurlijk dezelfde Taylor die het afgelopen halfjaar consequent in een crop top rond paradeerde. Dezelfde Taylor die al haar liefdesverdriet over beroemde exen omzet in hits. En dezelfde Taylor die daar al jaren shit over zich heen krijgt. En nou ja, she's just gonna shake, shake, shake. Shake it off. 'Cause the haters gonna hate (hate, hate, hate, hate).

Waarom zou ze ook niet? Als je kijkt wie er op haar 25e verjaardagsfeestje kwam... Overigens trok de zangeres halverwege haar NYE-optreden wel een sparkling zilveren jasje aan.

Wel cute: ze deed een originele 'Jennifer Lawrence'-move toen ze trap af liep naar het podium... Struikelend pakte ze de laatste treetjes om vervolgens hard om zichzelf te lachen.