Deze films zijn genomineerd voor de gevreesde Razzie Awards

Slecht nieuws voor James Franco...

Worden zondag tijdens de Golden Globes de allerbeste films van het jaar gevierd, nu wijzen we je even op de prenten die het bekijken niet waard zijn. Of juist wel, voor een goede dosis plaatsvervagende schaamte. De Razzie Awards, de bekendste prijzen voor de grootste draken van films van 't afgelopen jaar, heeft de gevreesde shortlist uit de doeken gedaan.

Dreigde de veelbesproken prent The Interview van James Franco en Seth Rogen eerst de bioscopen niet te halen, nu moeten ze even slikken door de barslechte kritieken. Niet alleen werd de film door kijkers voor de Razzie voor slechtste film van het jaar genomineerd, ook voor het slechtste duo (hoofdrolspelers James Franco en Seth Rogen) en slechtste acteur (beide hoofdrolspelers afzonderlijk). Oef!

Advertisement - Continue Reading Below

De film neemt het op tegen A Million Ways To Die In The West van en met Family Guy-bedenker Seth McFarlane. Deze Western-/komedieprent, over een schapenboer die verliefd wordt op de vrouw van een crimineel, werd voor acht Razzie genomineerd. Daarnaast komen Transformers 4, The Expendables 3 en Sex Tape het vaakst voor op de lijst.

De definitieve nominaties voor de Razzie Awards worden op 14 januari bekendgemaakt, een dag voordat de nominaties voor de prestigieuze Oscars uit de doeken worden gedaan.

Deze films en acteurs maken zondag kans op een Golden Globe >