Cara Delevingne wordt redacteur van dit tijdschrift

En natuurlijk sierde ze al eens de cover.

Meest gelezen

Poe, veel te doen om Love Magazine de afgelopen dagen, en dan vooral door de celebs die het tijdschrift aan zich bindt. Niet alleen had de titel een adventkalender waarin Kendall Jenner danste en stripte en diens moeder Kris een poging tot wulps deed: ze hadden ook sámen (?!) een sexy cameo in de kalender.

Wat te doen als je de halve Kardashian-familie al op je pagina’s hebt gehad? Die andere publiekslieveling (en lover van Kendall?), Cara Delevingne, de titel redacteur geven, en dus geschiedde: vanaf nu is Cara Delevingne contributor editor van Love Magazine, zo meldt WWD. Eerder stond ze al met Kendall op de cover van het tijdschrift, dus helemaal nieuw voor de redactie is ze niet meer.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

 

Hoofdredacteur Katie Grand: ‘Ik wist altijd al dat Cara een uitzonderlijk slimme, scherpe en grappige vrouw was. Daarom was ik er zo op gebrand haar de kans te geven haar schrijf- en interviewvaardigheden te ontwikkelen. Ze heeft al bewezen een onverschrokken interviewer te zijn die nooit bang is alle vragen te stellen waar we antwoord op willen.’

Wie ze geïnterviewd heeft is nog even giswerk – Cara’s eerste bijdrage zien we pas in het lentenummer, dat in februari in de winkels ligt. Wat we al wel weten, is dat ook Cara het fantastisch vond. ‘Ik vond het heel fijn om te ervaren hoe het aan de andere kant is, hoe het is om zelf de vragen te stellen en meer zelf een richting op te kunnen sturen.’

Kim en Cara staan (wellicht) samen in het nieuwe nummer van het blad, waar Kim de cover van siert:

 

Kim en Cara deelden immers een tijdje geleden deze foto, van een geheim 'nieuw project'. En laat Kim K nou nét op deze cover staan met gebleekte wenkbrauwen...:

 

Die andere nieuwe klus op Cara's CV >