Benedict ongelukkig en Robsten getrouwd

Tenminste, als je de samenzweringstheorieën moet geloven...

Meer van Blog Anke Meijer
20 articles
Ook Frank Underwood kan een engerd zijn
Opinie: 'Sorry Meryl Streep, ik geloof je niet'
Daar is dat 'enge' woordje gender weer...

Niets is wat het lijkt. Zeker in Hollywood niet. De stad waar regelmatig hele relaties in scène worden gezet (weet je nog, Henry 'Superman' Cavill en The Big bang Theory's Kaley Cuoco) om wat extra aandacht voor een film/falende carrière te generen en waar een zwangerschapsgerucht niet zelden de wereld in geholpen is door de ster in kwestie zelf.

Geloof daarom nooit zomaar een gerucht is mijn credo. Zelfs niet als er foto's zijn en zeker niet als een ster het zelf zegt. Ze hebben altijd wel iets te promoten. En het blijven acteurs.

Advertisement - Continue Reading Below

BENEDICT IS ONGELUKKIG
Dat neemt niet weg dat er een aantal mensen is die een beetje doorslaan wat dat 'niet geloven' betreft. Neem bijvoorbeeld de Cumberbitches, Benedict Cumberbatchs meest loyale fans. Zij zijn er momenteel van overtuigd dat de Sherlock-acteur ondanks zijn recente verloving en zwangere vriendin, doodongelukkig is.

Die hele verloving, die hele relatie, zelfs die onlangs bevestigde baby – het is allemaal nep en speciaal voor promotiedoeleinden in het leven geroepen. Want Benedict wil een Oscar winnen en hij weet dat kinderen het altijd goed doen in Hollywood. Daarnaast is het ook nog eens zo dat zijn verloofde, Sophie Hunter, beroemd wil worden en hem er daarom heeft ingeluisd met – zo blijkt nu – een kind. Het ijzersterke bewijs? Wat foto's (bekijk ze hier) van Benedict en Sophie waarop ze niet heel erg verliefd kijken. Inderdaad, ijzersterk bewijs.

More From Blog Anke Meijer
20 articles
Ook Frank Underwood kan een engerd zijn
Opinie: 'Sorry Meryl Streep, ik geloof je niet'
Daar is dat 'enge' woordje gender weer...
Waarom Amber Tamblyn onze nieuwe held is
Waarom gossip zo veel beter is voor je

ROBSTEN IS GETROUWD, MET KIND
Maar misschien nog erger dan de Cumberbitches zijn de TwiHards, zij die leven voor de Twilight-films en -boeken. Man, wat had die laatste groep het moeilijk toen Kristen Stewart een paar jaar terug in een innige omhelzing werd betrapt met regisseur Rupert Sanders. Want wat betekende dat voor haar relatie met Twilights Robert Pattinson? Robsten was toch voor altijd? Unbroken!

Ik kwam deze week tot de ontdekking dat een aantal van deze TwiHards nog steeds gelooft dat Rob en Kristen 'unbroken' zijn. Ondanks het feit dat Robert het tegenwoordig aanlegt met FKA twigs (het coolste celebritykoppel van het moment – lees hier waarom). En dat het er steeds meer op begint te lijken dat Kristen méér dan vrienden is met haar beste vriendin. Aldus deze geruchten. Maar volgens de 'fans' zijn deze twee 'relaties' enkel afleidingsmanoeuvres voor de pers en de 'haters'. In het leven geroepen zodat Rob en Kristen in het diepste geheim hun leven samen kunnen leiden.

Want wist je dat Robsten tegenwoordig getrouwd is? En ze hebben zelfs een kindje, Sweet Pea genoemd door de fans. Echt waar! Er zijn hele blogs en tumblrs vol met 'bewijs'. Paparazzifoto's van Rob en FKA twigs waar aan gesleuteld is bijvoorbeeld. Of tijdlijnen die niet kloppen ('Kijk naar het haar! Het is centimeters langer dan op de foto die zogenaamd een dag eerder is genomen!'). Het is serieus een beetje beangstigend om te lang op deze blogs rond te kijken – al werken ze ook bizar verslavend.

EN NICOLAS CAGE IS EEN VAMPIER
Ik moet zeggen dat 'het geheime Robsten huwelijk' wel in mijn top 5 celebrity samenzweringstheorieën komt. Samen met de hardnekkige geruchten dat Beyoncé nooit zwanger is geweest, dat de Britney Spears meltdown geënsceneerd is door de Amerikaanse overheid om de aandacht af te leiden van het falende buitenlandbeleid, dat Paul McCartney in 1966 is overleden en sindsdien wordt gespeeld door een look-alike en dat Nicolas Cage een eeuwenoude vampier is – al is dat laatste gerucht waar natuurlijk.

Mocht je dit weekend niks te doen hebben, website Jezebel maakte een lijst met de 31 beste celebrity samenzweringstheorieën. Maar kijk uit, ze werken verslavend.

Anne Hathaway geeft in stijl toe dat ze de Oscars heeft verprutst >

Blake Lively praat voor het eerst over de geboorte van haar dochter >