'De vlindertjes, wodka en rode wijn in mijn buik maken er een feestje van'

In het nieuwste nummer van ELLE (nu in de winkel!) schrijft kunststudente Julia (27) over haar grappigste en spannendste dateavonturen en logeerpartijen van het afgelopen jaar. Ze is nu twee jaar single. Sinds het uit is met de man waarvan ze dacht dat het de laatste zou zijn, neemt ze het ervan, meestal via Tinder.

Uiteindelijk wil ze wel weer een relatie, maar eerst is ze nog even aan het kijken hoe andere mannen zijn en wat ze eigenlijk precies zoekt in een man. And have fun while she’s at it. Haar laatste date smaakte naar meer, dus er kwam een tweede date. Zoals beloofd lees je hier hoe die verliep.

Meer van Nu in ELLE
20 articles
Özcan Akyol
Özcan Akyol: 'Ik heb een bovengemiddeld libido'
ELLE maart 2018
'Een big smile is wat ons betreft hét accessoire'
Dit is jouw maandhoroscoop voor januari 2018

- Hi mooie Julia
- Ha Wouter
- Ik wacht op je met tropische muziek en cocktails! Kom je?
 
Ik ben op weg naar Wouters studio voor onze tweede date. Hij wil me graag zijn werkplek laten zien (‘Ik heb een hangmat!’) en me wodka met spa & lemoncactus voeren, zo blijkt. We kletsen en drinken en flirten en het is heel gezellig. Na de derde wodka lijkt het me toch wel verstandig wat te gaan eten.

Hij neemt me mee naar een gezellig spaghettirestaurantje in de buurt, waar we dicht op elkaar netjes onze tagliatelle naar binnen proberen te werken, bewapend met slechts een vork. Gelukkig hebben we het zo druk met praten en lachen dat ik onopgemerkt olijfolie op m’n gezicht kan spletten en weer weg kan vegen. Wanneer ik terug kom van de wc, heeft Wouter al betaald. Ik ben blij dat we een eventueel ongemakkelijk wie-wat-hoe-gaan-we-dit-betalen-moment lekker kunnen overslaan en dat Wouter geen gier is.

Advertisement - Continue Reading Below

Op de stoep van het restaurant kust hij me hartstochtelijk. De vlindertjes, wodka en rode wijn in mijn buik maken er enthousiast een feestje van. We staan onder de luifel te zoenen, terwijl het om ons heen keihard regent. Het is net alsof ik in het beste gedeelte van de film over mijn leven zit. We besluiten de regen te trotseren en fietsen lachend om hoe nat we worden naar mijn huis.

Thuis aangekomen drogen we elkaar liefdevol af en belanden vervolgens al snel zoenend in mijn bed. Hij ruikt lekker en zijn handen strelen me alsof ik het waardevolste van de wereld ben. Beetje bij beetje verliezen we al onze kleren. ‘Ik wil je proeven,’ zegt hij en zoent zich een weg naar beneden. Bedreven brengt hij me in extase en niet veel later krijg ik een prijswinnend orgasme.

More From Nu in ELLE
20 articles
Özcan Akyol
Özcan Akyol: 'Ik heb een bovengemiddeld libido'
ELLE maart 2018
'Een big smile is wat ons betreft hét accessoire'
Dit is jouw maandhoroscoop voor januari 2018
ELLE's Grote Jaarhoroscoop 2018, dit is 'm!
2018 wordt 't beste jaar van dit decennium

‘Ik wil je in me voelen,’ zeg ik hees van opwinding. Een intense vrijpartij volgt en na een heerlijk slaapje doen we de boel de volgende ochtend nog eens dunnetjes over. Daarna douchen we samen en ontbijten we gezellig met verse croissantjes die hij snel is gaan halen. Als hij zijn laatste hap heeft genomen komt hij achter me staan en kust mijn nek. ‘Wanneer zie ik je weer?’ fluistert hij in mijn oor. ‘Snel,’ zeg ik glimlachend.

Benieuwd hoe de eerste date met Wouter ging? Dat lees je in de nieuwe ELLE die nu in de winkel ligt.

Date gehad? 8 manieren om knapper wakker te worden >

En check ELLE's top 25 restaurants in Amsterdam >