Zijn Leonardo en Taylor het nieuwe Hollywood-koppel?

Als we de National Enquirer moeten geloven dan heeft Taylor Swift haar zinnen gezet op Leonardo DiCaprio. Nu houdt de acteur van blond, slank en langbenig, maar neigt zijn smaak meer richting modellen. Maar toch...

Vooruit, ze stond dan misschien in lingerie op de catwalk tijdens de Victoria's Secret Fashion Show, maar eigenlijk is Taylor Swift niet echt DiCaprio's type. We vinden het dus twijfelachtig of dit nieuwtje van de National Enquirer echt waar is.

'Taylor has the hots for Leo, so she had her manager reach out to his people,' aldus een insider van de tabloid. De meeting was in eerste instantie opgezet voor een gezamenlijk filmproject, maar Taylor had daten dus ook op het menu staan.

Advertisement - Continue Reading Below

Is dit waar? Leo had zijn laatste Victoria's Secret-model Toni Garrn nog niet bij het grofvuil gezet (lees hier waarom) of hij sleepte alweer een rits nieuwe modellen achter zich aan. De laatste telling? In december had hij twintig (!) modellen tegelijkertijd bij zich als 'date'. Je kunt dus rustig stellen: buiten zijn uitstapje naar Blake Lively in 2011 (weet je nog?) snackt Leonardo zelden buiten de Victoria's Secret-snoeppot. But you never know!

Eén ding is zeker: een week daten met Leo staat garant voor een compleet nieuw oeuvre aan liefdesliedjes voor Taylor. Dat dan weer wel.

Dit doet Leo wel leuk... Hij photobombed 50 Cent en Naomi Campbell bij de Globes >

Nog zo'n te geestige photobomber: Benedict Cumberbatch >