'Taylor Swift had een mini-inzinking tijdens de Golden Globes'

En het had iets te maken met ex Jake Gyllenhaal...

Meest gelezen

Taylor Swift en Jake Gyllenhaal. Hoewel het slechts een 'relatie' van twee maanden was en iedereen in New York (zijn woonplaats) weet dat Jake nou niet echt fantastisch vriendjes-materiaal is - volgens insiders flirt de acteur met iedere vrouw die z'n pad kruist - leverde het Taylor een cd vol materiaal en heel veel liefdesverdriet op.

Dat de zangeres de romance uit 2011 nog steeds niet echt verwerkt heeft bleek wel tijdens de afterparty van de Golden Globes. Volgens ooggetuigen is Swift daar meermaals ingestort en moesten vriendinnen Rita Ora en Cara Delevingne haar een aantal keer naar de toiletten slepen voor een therapeutisch opbeurpraatje, zo weet Us Weekly te vertellen. 'Cara’s arm was om Taylor heengeslagen en ze probeerde haar te kalmeren terwijl Rita toekeek.' Aldus een bron.

Advertisement - Continue Reading Below

Blijkbaar trok Taylor het niet zo goed dat Jake Gyllenhaal en zijn, volgens geruchten, nieuwe vriendin Ruth Wilson het erg gezellig hadden samen, en de acteur haar geen blik waardig gunde.

Meest gelezen

 

Taylor Swift werd aan het einde van de avond met 'uitgelopen make-up terwijl ze maar rondjes bleef lopen door de zaal' door haar beroemde vriendinnen naar buiten gesleept en had vervolgens 'op een bankje een goed gesprek met Cara Delevingne'. Ah gut.

 

Gelukkig kan Taylor volgens de laatste geruchten uithuilen op de schouder van Leonardo DiCaprio >

De gloednieuwe, sexy trailer van Fifty Shades of Grey al gezien? >