Must-see: Cressida Bonas in haar Hollywood-debuut

Van Prins Harry naar Harvey Weinstein.

We schreven al eerder over Cressida Bonas' Hollywood-debuut in de film Tulip Fever, maar nu is er de allereerst foto van Prins Harry's ex-vriendin in karakter. Op het exclusieve beeld – bekijk de eerste foto hier – is Cressida te zien als de 17de eeuwse Mrs. Steen.

Cressida's prille acteercarrière, volgens geruchten dé reden dat ze haar relatie met Harry verbrak, lijkt nu al een succes te zijn. Niemand minder dan Harvey Weinstein – een van de grootste spelers van Hollywood – noemde de nieuwe muze van Mulberry onlangs een 'fantastisch actrice' en roemde haar acteerwerk in Tulip Fever:

Advertisement - Continue Reading Below

'I didn’t cast her because she is linked to Prince Harry, I cast her because she was perfect in her audition. I’ll cast her again and so will a lot of people,' aldus Weinstein. 'When the movie comes out, people will see.'

Tulip Fever gaat over een artiest die valt voor een getrouwde jonge vrouw wanneer hij haar portret moet schilderen. De vonk slaat flink over en samen besluiten ze te investeren in de tulpenmarkt, zodat ze Amsterdam kunnen verlaten en samen een leven kunnen starten. Naast Cressida zijn ook grote acteerhelden als Christopher Waltz, Judi Dench, Zach Galifianakis en nieuwe talenten als Dane DeHaan en Alicia Vikander gecast. Ook Cara Delevigne heeft een rol.

De film zal nog dit jaar op het grote scherm verschijnen.

Eerder zin in een bioscoopbezoek? Dit zijn dé films die je deze maand moet zien >

De allermooiste beautylooks, gespot @ Critics' Choice Awards >