Jen An over Angelina-gedoe: 'Houd op met die b*llsh*t'

Tijdens de Critics' Choice Awards vorige week liep iedereen op z'n tenen, want OMG, Angelina Jolie en Jennifer Aniston waren voor het eerst sinds 2009 in één ruimte. Over al die heisa heeft Jen nu het een en ander te zeggen.

Natúúrlijk had iedereen het erover. Natúúrlijk was het headline nieuws dat Jen en Angie in dezelfde ruimte waren. Een avond lang. Natúúrlijk hadden ze tafeltjes aan twee uiteinden van de zaal. En natúúrlijk viel het iedereen op dat Jennifer nét even naar het toilet was op het moment dat Angelina werd besproken op het podium tijdens de Critics' Choice Awards.

Toeval? Mwah. De organisatie had waarschijnlijk niet zo'n behoefte aan een confrontatie tussen de twee Hollywood-zwaargewichten... Maar Jennifer is er nu wel een beetje klaar mee, al die poeha. In een interview met Entertainment Tonight bekent de Cake-actrice dat Team Jolie vs Team Aniston oud nieuws is:

Advertisement - Continue Reading Below

'It's just tiresome and old. It's like an old leather shoe. Let's buy a new pair of shiny shoes.'

Ze heeft niks dan lovende woorden over voor de nieuwe vrouw van ex Brad Pitt en haar regiewerk voor de film Unbroken:

'I mean, that movie is so beautiful and wonderful and she did such a gorgeous job. I think that it's time people stop with that petty B.S. and just start celebrating great work and stop with the petty kind of silliness.'

En dat terwijl er geruchten gaan dat Angelina Jolie alles in het werk zou hebben gesteld om Jennifer en haar film Cake uit de Oscars te werken. En met succes als het waar is (lees hier waarom). Of ze het nu willen of niet, het blijft goeie gossip. En waar rook is...

Gespot: Jennifer Lawrence en Chris Martin op een nieuwe date! >

Check de nieuwe tattoo (ja, weer een) van Cara Delevingne >