Kim Kardashian onthult cover selfie-boek

En het is ALLES wat je ervan verwacht: opvallend, nakend en in your face.

In augustus vorig jaar kondigde ze het al aan: Kim Kardashian zou een boek gaan uitbrengen. En dan niet één van het literaire soort (goh), maar een dikke pil vol selfies, aangezien het maken hiervan tot één van Kims dagelijkse werkzaamheden behoort.

Oorspronkelijk was het boek alleen voor de ogen van hubby Kanye bedoeld, maar al snel besloot Kim – die toch al nakend rondzwerft op het web (deze nieuwe blote shoot al gezien?) en dagelijks gevolgd wordt door een reallife soap-camera crew, hordes papparazzi én duizenden smartphonecamera’s op straat – dat ze niets te verbergen heeft voor de wereld.

Advertisement - Continue Reading Below

Het boek zou de toepasselijke naam Selfish krijgen en vanaf april 2015 in de schappen staan. Dát is inmiddels een maandje vooruit geschoven (die kerstselfies en selfies in de sneeuw moesten er immers ook nog in), maar Kim deelde zojuist wél alvast de cover met haar volgers op Instagram. En die is… tja, très Kim.

Bekijk hem, incluis Kims persoonlijke boodschap, hieronder. Zou deze selfie, waaruit ze North West cropte, het boek trouwens ook hebben gehaald?

Meest gelezen

 

 

Kim Kardashians naakte kont staat weer in een modeblad >

Kim Kardashian ging dus HE-LE-MAAL uit de kleren voor dié shoot >

De bekendste selfies van Kim Kardashian op een rij >