Één weekend, twee Hollywood scheidingen

Huwelijk van zowel Patrick Dempsey als Mandy Moore op de klippen.

Meest gelezen

Het is geen goed weekend voor ons geloof in het 'eeuwige Hollywood huwelijk'. Vrijdagnacht werd bekend dat actrice Mandy Moore en muzikant Ryan Adams gaan scheiden en zaterdag bleek dat ook het huwelijk van Grey's Anatomys Patrick Dempsey voorbij is.

Patrick en zijn vrouw Jillian Fink lieten dit weekend in een gezamenlijk statement weten dat ze na 15 jaar huwelijk 'met wederzijds respect' uit elkaar gaan. De twee hebben samen drie kinderen, een dochter van 12 jaar en een tweeling van 7 jaar. Volgens TMZ is het Jillian die de scheiding in gang heeft gezet - daarom gaan er al wilde geruchten over eventuele ontrouw.

Advertisement - Continue Reading Below

Een veel smeuïger detail is echter dat de twee níet op huwelijkse voorwaarden zijn getrouwd. De twee trouwden vóór hij als McDreamy wereldberoemd werd, maar tegenwoordig schijnt de Grey's Anatomy-acteur een slordige 40 miljoen dollar waard schijnt te zijn. Oeps...

 

Meest gelezen

 

NUKKEN
In het geval van Mandy Moore en Ryan Adams heeft het huwelijk iets minder lang stand gehouden. De twee verrasten de wereld door in 2009 in het geheim te trouwen. Zowel Mandy als Ryan is altijd erg gesloten geweest over hun relatie - de muzikant die bekendstaat om zijn nukken, hing vorig jaar zelfs nog zonder pardon de telefoon op tijdens een interview met een Australisch radiostation nadat de dj een vraag over zijn vrouw had gesteld.

“I was really nice about it the first time, and I'm sorry, but I won't repeat myself. The deal is this: I'm a private person and I'll be a gentleman and say I'm not talking about my marriage ever. I'll never talk about it. Ever."

Mandy en Ryan hebben hun 6-jarige huwelijksfeest nét niet gehaald.

Is Anne Hathaway de look-a-like van Amal Clooney?>

Gwyneth Paltrow & Johnny Depp zijn lid van de Mile High Club>