Cara Delevingne interviewt Kim Kardashian voor Love Magazine

En ze poseerden samen voor de cover!

Meest gelezen

Cara Delevingne komt als één van de besties van Kendall Jenner al maanden bij de Kardashians over de vloer. Maar verbazend genoeg is het zus (en coverkoningin Kim) met wie ze nu een stomendhete samenwerking aanging. Als guest editor van Love Magazine kroop het model op de interviewersstoel om Kim Kardshian (ha! Onze voorspelling was dus juist!) eens stevig aan de gebleekte tand te voelen.

En wat doe je als magazine wanneer je Cara Delevingne weet te strikken als interviewer en Kim Kardashian er tegenover weet te zetten? Juist, dat zet je beide dames op de cover, waarvan akte in onderstaande foto. Cara met een signature gekke bek. Kim met haar geoefende selfielook; Love Magazine’s nieuwste issue vliegt ongetwijfeld als warm broodje over de toonbank.

Advertisement - Continue Reading Below

CARA ON KIM
Wat Cara en Kim precies allemaal bespreken in het interview (duikt Cara nog eens de studio in met Kanye? Maakt ze binnenkort haar opwachting in Keeping up with the Kardashians? Is dit de echte reden waarom Kanye nooit lacht?) is nog niet bekend gemaakt...

Op 9 februari ligt het nummer in de winkels.

Je zou het bijna vergeten maar in dezelfde editie van Love Magazine staat Kim nog maar eens in haar blote kont >

De cover van Love Magazine, foto: Sølve Sundsbø, styling: Katie Grand:

 

Jennifer Aniston kapt interviewster af bij de SAG Awards >

Dus dít is de reden waarom Kanye West nooit lacht >