Gaat Gigi Hadid acteren?

Ze krijgt in ieder geval al genoeg scripts opgestuurd.

Meest gelezen

Na de award voor Beste Selfie heeft Gigi Hadid nu de prijs voor Het Model van het Jaar op haar naam staan - zo benoemt Fashion Week Daily. Wat ons betreft niet geheel onverwachts, ze harkte het afgelopen jaar namelijk flink wat klussen binnen. Zo stond ze oa op de Pirelli 2015-kalender, liep ze mee in de show van Chanel s/s 2015 en werd ze hét gezicht van Maybelline. En dus daarom hieronder wat Gigi-feitjes op een rij. Van eventueel toekomstig acteerwerk, tot de modellencarrière van zusje Bella.  

Advertisement - Continue Reading Below

> Gigi's hoogtepunt was het meelopen in de show van Chanel s/s 2015. 'Na de fitting ontmoette ik Karl Lagerfeld en Anna Wintour.' We beamen: een geweldige eerste ervaring als nieuwkomer.

> Gigi probeert zusje Bella – die sinds kort ook modellenwerk doet – vooral haar eigen ding te laten doen. 'Als ze me nodig heeft, ben ik er natuurlijk. Maar haar eigen ervaringen zijn het belangrijkst om een goed model te worden.'
 

Meest gelezen

TOMORROW IS NATIONAL @BELLAHADID DAY YAAAAY FOR DA BOYZZ 18 18 18 🎉 🍰

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 
> De half-Nederlandse is niet vies van een selfie hier en daar – wisten we al. Haar reden voor die zelfgemaakte kiekjes? Eén: het is leuk. Twee: zo onthoudt ze welke mensen ze allemaal ontmoet.

> Ze vindt het nog steeds gek om herkend te worden, maar vindt het wel leuk te merken dat haar werk zoveel mensen bereikt.

> Wellicht verschijnt het 19-jarige model binnenkort wel op het witte doek. Of beter gezegd: als het aan haar ligt zeker. Kieskeurig over de rollen die ze aanneemt, is ze wel. 'Ik wil weten welk personage ik speel, en lees daarvoor het hele script. Pas dán ga ik er helemaal voor.'

Wat je niet gemist mag hebben op de catwalk @ Amsterdam Fashion Week >

Waarom Gigi Hadid verdrietig was >