'Nicole Kidman werd afgeluisterd door Tom Cruise'

Tom 'Scientology' Cruise blijkt nog vreemder dan wel al dachten.

Tijdens het Sundance Film Festival (bekijk hier alle prachtige foto's van de aanwezige celebs) werd er een nieuwe documentaire over de de Scientologykerk vertoond, en daarin werden een paar zeer opmerkelijke onthullingen over Scientologylid Tom Cruise gedaan. Zo heeft de acteur de telefoon van Nicole Kidman tijdens hun huwelijk laten afluisteren(!).

Mark Rathbun, die zo'n twintig jaar lang lid was van de veelbesproken kerk, doet zijn uitspraken in de docu Going Clear: Scientology & The Prison Of Belief en laat daarin weten dat kerkleider David Miscavige nooit fan van Nicole Kidman is geweest.

Advertisement - Continue Reading Below

De reden? Haar vader Anthony Kidman was een bekend psycholoog was en het is geen geheim dat Scientology alles wat met psychiatrie te maken heeft verwerpt. Bovendien dacht David Miscavige dat Tom Cruise een meer prominente woordvoerder voor de kerk zou kunnen worden als zijn huwelijk zou stranden.

Eind jarig negentig kwam het dus zelfs zover dat Tom Cruise zich zorgen gingen maken over Nicole Kidman en haar telefoon wilde laten afluisteren. David Miscavige tikte vervolgens Mark Rathbun om de schouder om dat voor de acteur te regelen, aldus The New York Post.

Tom Cruise en Nicole Kidman waren elf jaar getrouwd en gingen in 2001 uit elkaar. Samen adopteerden ze twee kinderen, Connor en Isabella.

 

Over vreemd gesproken; Kris Jenner verscheen vandaag bij de Chanel Couture-show in een wel héél gewaagde outfit... >

En Kendall Jenner stal weer eens de show >