Kim Kardashian gaat wéér naakt en knuffelt met 'n opblaaspop

#breaktheinternet.

Meest gelezen

Het staat inmiddels wekelijks op het program: Kim Kardashian die haar naakte bum laat zien. Kijkt iemand er nog van op? Neen. Blijft Kim het toch lekker doen? Ja.

Dit keer ging de realityster uit de kleren voor LOVE Magazine en is ze alleen gehuld in een stel Prada-sokken en -jasje (het is tenminste iets).

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

De prachtige bijbehorende cover van LOVE magazine - waarop Kim helemaal gehuld in Prada is - was blijkbaar niet echt een voorbode voor de rest van de shoot. Zo is er ook een foto waarop Kim knuffelt met een opblaaspop:

 

En ligt ze in een bedazzled playsuit op het bed van een grimmige hotelkamer:

 

We moeten zeggen, de shoot heeft een coole vibe, maar wáárom toch weer zo'n butt-shot? Om snel te scoren? Omdat Kim het zelf zo graag wilt? Het is voor ons een raadsel.

Katie Grand - het grote brein achter shoot - vertelt aan onze collega's van ELLE US:

'Sometimes it's good to keep a little bit of mystery. Like Kim does in her picture by Steven Klein where she's hiding under a coat. It's Kim as you've never seen her, hiding from the camera's glare, not giving much away…'

Wellicht had Grand het vooral over deze foto, waarop Kim Kardashian zich verstopt onder een Prada-jas:

 

Toch wel razendbenieuwd geworden? Het LOVE-nummer met Kim Kardashian op de cover is vanaf midden februari in Nederland verkrijgbaar.

 

Rihanna doet een fraaie sneak peek uit de doeken van haar nieuwe video met Kanye West en Paul McCartney >

En heb je de prachtige, nieuwe clip van Kanye al gezien, met North West als stralend middelpunt? >