Katy Perry vindt Kanye West dus een schurk

En Taylor Swift de sweetheart.

Meest gelezen

Ze heeft net zo’n beetje het grootste optreden denkbaar voor een Amerikaanse artiest gegeven (Super Bowl, bedoelen we dan natuurlijk), dus Katy Perry is even overal. Op het internet, maar ook op papier in het maartnummer van onze Amerikaanse collegae. ELLE US’ Amanda FitzSimons trok namelijk maar liefst drie dagen met Perry op, waarvan het resultaat straks in een lang interview.

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

Omdat wachten nooit leuk is (en bij buitenlandse edities altijd veel langer lijkt te duren), delen we alvast. Dit zei Perry.

Over Super Bowl
> ‘In mijn eigen shows ben ik de baas. Alles gebeurt zoals ik het wil: ik bepaal, honderd procent. Bij de Super Bowl moet ik verantwoording afleggen aan verschillende mensen. Er zijn veel commissies die eerst mijn kleren, het budget en mijn interviews moeten goedkeuren. Ik ben dus niet meer de baas – ik moet die controle loslaten. Ik ben heel gelukkig met deze kans, maar zodra je besluit de Super Bowl te doen, heb je no fucking life voor een half jaar. It is the biggest thing. Iedereen die het ooit gedaan heeft, scheet in zijn broek. Je blijft na de Super Bowl vijf dagen ver weg van het internet.

Over Beyoncé
> ‘Oh hemel, ik ben zó’n Beyoncé fan. Ze heeft net een nieuwe video, je moet hem zien! Ik dacht: hè hè, eindelijk. Eindelijk zie ik jóu. Geen reclameversie van jou, maar Beyoncé zoals ze echt is. Ik kan me met je identificeren.’

 

Over Adele
> ‘Adele is zo echt en geeft niks om de voordelen van faam. Ze kwam naar mijn show in Engeland en pikte mijn after-show burrito. Ze zei: “How the fuck did you get a burrito in England?”.

Over de vraag: wat als alle popsterren verschillende karakters waren in een soap opera?
> ‘Dan zou je iemand de schurk moeten noemen, iemand de prinses, iemand de moeder, iemand de vader – er zijn altijd verschillende types. Als popsterren zijn we allemaal verschillende types, en de media gebruikt dat ook. Wie is de sweetheart, wie de schurk? Taylor is de sweetheart. Kanye de schurk. Dat is de verhaallijn.’

Ha! Scherp. Dat het ondertussen koek en ei is tussen Perry en Kanye, bewijst deze foto. Immers: Perry spreekt en Kanye’s gonna let her finish. Toch bijzonder.

 

Nog een keer: alle hoogtepunten van Super Bowl op een rij >

Deze tattoo liet Katy Perry vlák na de Super Bowl zetten >

Alle celebrity snapshots van de Super Bowl op een rij >