Wat we hopen dat er zondagavond bij de Grammy’s zal gebeuren

Komt-ie.

Meest gelezen

Zondagavond vinden de Grammy Awards plaats, dus het is hoe dan ook feest. Nu zijn er dingen die we weten, en dingen die we hopen. Op een rij.

Wat we weten:
> Katy Perry treedt op (wanneer. precies. slaapt die vrouw?).
> Beyoncé treedt op (en zingt het vrij serieuze Take My Precious Hand Lord).
> Kanye West treedt op.
> Madonna, Ariana Grande en Lady Gaga treden ook op (!).

Veel om ons op te verheugen dus, maar tóch. Er is ook nog veel te hopen. Zoals:

Advertisement - Continue Reading Below

> Gaat Justin Timberlake het podium op met Jessica Biel?
Op papier zijn Justin Timberlake en Jessica Biel een koppel. Wat heet: het zijn zelfs ouders in de dop, wat van hun relatie een in beton gegoten verbintenis maakt. In praktijk zien we ze echter bijna nóóit samen en cropt Justin Timberlake zelfs in de foto waarin-ie bekendmaakt vader te worden het hoofd van Jessica Biel eraf, tot er niks meer overbleef dan een wat anoniem aandoende zwangere buik. Take the stage, Justin – mét Jessica Biel. Als bewijs dat het echt allemaal echt is.

Meest gelezen

 

> Wrijft Beyoncé weer over haar buik?
We denken al een tijdje te weten dat Beyoncé weer zwanger is en dat kondigt ze immers het liefst aan op een groot podium. Ah toe, Bey! 

 
> Neemt Leo als rodelopermoment Rihanna aan zijn arm?
Want dat ene gefluister over een vermeend scharrelen tussen de twee heeft ons nog steeds niet losgelaten. Zijn ze four, five seconds from dating

> Gaat Taylor nog exen tegenkomen?
De exen die potentieel op de Grammy’s zouden kunnen rondlopen en potentieel voor een gek moment zouden gaan kunnen zorgen: Jake Gyllenhaal, Harry Styles en John Mayer.

> Wat gebeurt er als John Mayer en Katy Perry bij elkaar zijn?
Die laatste, John Mayer, vormt weer een goede ezelsbrug naar die ándere onstuimige relatie: Katy Perry en John Mayer, die twee jaar lang met elkaar bleven knipperlichten tot ze in februari 2014 de stekker eruit trokken. Nu zit die er naar verluidt dus weer in. We hopen vanavond op bewijsmateriaal in de vorm van omfloerste blikken en terloopse aanrakingen.

> Gaat iémand Kanye West afkappen?
Waarom is er nog nóóit iemand het podium opgeklommen om Kanye West te onderbreken met de woorden Imma let you finish, but…? Wáárom?

 
Zoals gezegd: nog veel om op te hopen.

Op een rij: alle genomineerden voor de Grammy Awards >

De 10 Grammy-momenten van vorig jaar die je gezien moet hebben >