John Mayer grapt over ex-vriendin Taylor Swift

En zondag zijn ze alle twee bij de Grammy's...

Weet je nog dat John Mayer en Taylor Swift ooit, héél even, een setje waren?

Het was begin 2010, hij brak haar piepjonge hart en zij schreef er een liedje (Dear John) over. Ondertussen is Taylor alweer een paar exen – en break-up songs – verder en schijnt John weer samen met Taylors 'nemesis' Katy Perry te zijn, maar toch kon de zanger het niet laten deze week een flauw grapje over zijn ex te maken.

Advertisement - Continue Reading Below

Vrijdagnacht presenteerde de zanger The Late Late Show en daar begon hij over de Grammy's waar zowel hij als Taylor aanwezig zullen zijn. Iets dat niet ongemakkelijk had hoeven zijn, tot John besloot het volgende te zeggen:

'I'm very excited about the Grammy Awards Sunday night... You can see me at the Grammy'ss doing what I do best: being avoided by Taylor Swift,' waarna hij pauzeerde en sarcastisch vervolgde: 'That won't make the internet at all.'

Meest gelezen

 
Gelukkig voor Taylor hoeft ze niet eens haar best te doen om haar ex of zijn vriendin Katy te negeren, de organisatie van de show houdt namelijk rekening met de (vele) ruzies in muziekland door meerdere sterren zo ver mogelijk van elkaar te plaatsen.  

Wat we hopen dat er zondagavond bij de Grammy’s zal gebeuren >

Grammy Awards 2015: de nominaties >