Dé 10 hoogtepunten uit de SNL 40 jaar special

Will Ferrell! Eddie Murphy! Kanye West! Kristen Wiig! Eigenlijk waren er zoveel meer hoogtepunten, maar dit waren onze 10 favoriete momenten van de Saturday Night Live special van gisteren.

Meest gelezen

Het kan je haast niet zijn ontgaan: Saturday Night Live bestaat 40 jaar en dat werd gisteren groots gevierd. Heel veel celebs trokken naar de studio in New York (bekijk hier de rodeloperfoto's) om mee te doen aan de speciale uitzending. Voor wie nog even wil nagenieten zetten wij onze 10 hoogtepunten op een rij.

 

1. Bradley Cooper zoent met Betty White

 

2. De audities
De makers van SNL doken oud materiaal op van de audities van de sterren die hun carrière begonnen bij het programma. We noemen een Will Ferrell, Adam Samberg, Bill Hader en wie meer niet. Heerlijk kijkvoer:

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

 

3. Celebrity Jeopardy
Het beroemde Amerikaanse programma maakt voor één avond een terugkeer in SNL met Will Ferrell als quizleider. Van Jim Carrey die Matthew McConaughey nadoet tot de briljante impressie van Sean Connery; deze mag je niet gemist hebben.

 

4. Wayne's World
Mike Myers (als Wayne) en Dana Carvey (als Garth) noemen hun favoriete dingen aan SNL op en nemen daarbij Kanye West op de hak. Die doet zelf trouwens ook mee aan de sketch en bewijst dat-ie dus heus wel een goede dosis zelfspot bezit.

Advertisement - Continue Reading Below

 

 

5. De optredens (Miley! Kanye! Sia! Paul McCartney!)

 

 

Voor het televisiedebuut van 't nummer Wolves deden Kim en Kanye contactlenzen in om eruit te zien als... wolven?:

Wolfie

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Advertisement - Continue Reading Below

 

Wolves

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Meest gelezen

 

6. Justin & Jimmy
De muzikale buddies zijn terug met een medley over de beste catchphrases van SNL. Dansjes én de koeienbel incluis. Heerlijkheid:

  

7. Marty & Beyoncé
Martin Short en Maya Rudolph (als Beyoncé) blikken terug op de memorabele muzikale optreden van SNL. Niemand deed Beyoncé ooit zo grappig doch spot-on na:

 

8. Seth als Sia

 

9. Jack Nicholson
Jack kijkt terug op hoe SNL in 40 jaar politieke personen op de hak nam. Van president George H. W. Bush tot Sarah Palin. Laatstgenoemde was er trouwens ook bij, en deed gezellig mee:

  

10. En tot slot: de ode aan Eddie Murphy

 

Oh, en ook nog wat goed nieuws voor Fifty Shades of Grey-fans:

 

Zien: alle rodeloperlooks van de sterren @ SNL 40 jaar >

DIT is de échte reden waarom Kylie in plaats van Kendall in Kanye Wests Adidas-show liep >

Waarom North West een mini-meltdown had tijdens de show van Alexander Wang >