Zijn Alexander Skarsgård en Alexa Chung aan het daten?

Oh, we hopen zo dat dit waar is: Alexander Skarsgård en Alexa Chung. Een koppel. Samen.

Twee knappe koppen uit Europa die daten. Althans, volgens de Amerikaanse stand-up komediant Hayley Sacks. Sacks zat rustig een kop koffie te drinken in de kleine Bluebird Coffee shop, toen ze Alexa Chung met een ontbijtbord voorbij zag komen. Ze fotografeerde het Britse stijlicoon en slingerde de foto direct op Twitter, want naast wie nam Alexa plaats? Juist: de knappe Zweedse acteur Alexander Skarsgård.

Advertisement - Continue Reading Below

‘Here is @alexa_chung getting avocado toast!! She was with #trueblood hottie #alexanderskarsgard.’ Zo laat Sacks weten via Twitter. Waarna ze ook nog een foto van de twee love birds post, terwijl ze naast elkaar zitten uit het raam van de koffieshop in New York staren (check de foto’s hier!), en lieflijk op elkaars onderrug wrijven.

OP DATE
People.com doet er nog een schepje bovenop en weet te melden dat de twee de avond ervoor (maandagavond om precies te zijn) samen gespot zijn tijdens de Father John Misty-show in de Bowery Ballroom. De 31-jarige Britse en 38-jarige Zweed schenen het erg gezellig te hebben samen en waren volgens oogggetuigen de hele avond ‘diep in gesprek.’

'He seemed really laid-back but she seemed super animated and into him,' aldus een voorbijganger die de twee heeft gespot.

Of Alexa en Alexander daadwerkelijk een setje zijn is dus niet helemaal bekend. We houden je uiteraard op de hoogte.

 
Was Alexander niet aan het daten met Margot Robbie? >

Meer bekende (en knappe) exen van de Zweed >

En Lady Gaga is verloofd, nu écht! >