Riccardo Tisci: ‘Ik werd afgemaakt vanwege mijn vriendschap met Kim Kardashian'

Pittige quotes op de vrijdagochtend.

Riccardo Tisci doet een boekje open over zijn celebrity inner circle. In een interview met Details verklaart de Givenchy-designer dat zijn vriendschap met Kim en Kanye hem in het begin zeker niet in dank werd afgenomen. Sterker nog: in het begin kreeg hij de wind van voren.

‘Ze vinden dat het niet mijn taak is om celebrities te kleden. Ik kleed ook mensen die geen oscarnominatie hebben, of een nieuw album in de winkel. Als het mijn vrienden zijn, dan respecteer ik hen evenzo. En je hebt het nodig dat mensen trouw aan je zijn omdat ze van je houden, niet omdat je een beroemdheid bent, maar als mens. Kijk naar Kanye en Kim, in het begin was ik de enige…’

Advertisement - Continue Reading Below

De designer vervolgt dat Kim in het begin van Tisci’s vriendschap met haar – hij leerde haar kennen via Kanye die met Tisci samenwerkte voor Watch the Throne – door niemand in de modewereld werd geaccepteerd. Maar iedere designer ‘is dying to dress her now’.

Toen ik haar ontmoette via Kanye, vond ik haar meteen heel lief en werden we vrienden. Ik werd erom afgemaakt. Maar het kon me niets schelen. Het gaat hier om een vriendschap, snap je. En dat is ook de reden dat ze mij hebben gevraagd hun kleding te ontwerpen voor hun huwelijk. Ze zeiden me “Jij bent er altijd voor ons geweest, je bent een echte vriend.”’

Kortom: de wijze les die we deze ochtend van Tisci leren? ‘If I like somebody, I like somebody. If I don't like somebody, I don't like somebody."

Well said, Riccardo.

Over 'vriendschappen' gesproken: Kim deelt een throwback-foto van zichzelf en Paris Hilton >

Rihanna is jarig! Haar 10 meest bad ass-momenten op een rij >

Hoe Jay Z per ongeluk een streetstylemodel werd >