Beste gerucht ooit: Prins Harry date Emma Watson

Of het waar is, weten we niet. Maar hoe leuk zou het zijn?

Dit is nu al het beste gerucht van het weekend! Prins Harry en Emma Watson zouden in het diepste geheim aan het daten zijn. Althans, dat beweert het Australische Woman's Daily. Het tijdschrift zegt een 'insider' te hebben gesproken die weet te vertellen dat Harry de actrice via gezamenlijke vrienden heeft benaderd nadat haar relatie met rugbyspeler Matthew Janney eind vorig jaar ten einde was gekomen.

Advertisement - Continue Reading Below

De prins zou Emma een korte mail gestuurd hebben waarin hij zei haar graag te willen leren kennen en haar vroeg met hem uit te gaan. Hun eerste date zou, aldus Woman's Daily, samen met 12 andere vrienden zijn geweest zodat Emma zich wat meer op haar gemak zou voelen.

En nu zouden de twee elkaar dus hebben gevonden.

Is het waar? Hele kleine kans. Woman's Daily is niet direct een roddelblad met een ethische standaard – ze plaatsten foto's van Kate en William op hun huwelijksreis en een ruziënde Brad Pitt en Angelina Jolie in Sydney (bekijk die foto's hier). Daarnaast heeft het blad er duidelijk geen moeite mee om volledige verhalen te verzinnen. Eerder deze maand brachten ze nog 'exclusief' dat Brad Pitt en Angelina Jolie een jongetje uit Syrië gingen adopteren. Iets dat sindsdien zelfs door de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties (UNHCR) is tegengesproken.

Hoezeer we ook vinden dat Emma Watson een real-life prinses zou moeten zijn (en wel om dit soort acties), we vrezen dat het niet waar is... Maar gelukkig speelt Emma binnenkort een Disney-prinses in de nieuwe Belle en het Beest-film.

Is Ryan Gosling het Beest van Emma Watsons Belle?>

Waarom Carice van Houtens optreden trending was>