Video: Heidi Montag vergeeft Lauren Conrad voor ‘trying to ruin her life’

Heidi Montag ‘vergeeft’ Lauren Conrad (in tranen) voor het verpesten van haar leven. En daar is videomateriaal van.

Totáál non-nieuws, we geven het toe. Maar we kunnen het niet laten dit even met onze fellow former The Hills-kijkers te delen. Want wie dacht dat Heidi Montag nadat ze zeven jaar geleden van LC de ‘I want to forgive you and forget you’ kreeg compleet klaar was met haar voormalig BFF, heeft het goed mis. Vele plastisch chirurgische ingrepen en niet al te beste carrièremoves verder, zit De Kwestie* Heidi nog immer dwars.

Advertisement - Continue Reading Below

Zo blijkt althans uit onderstaand fragment van de TV-show Marriage Bootcamp: Reality Stars waar Heidi, samen met echtgenoot Spencer ‘he’s a sucky person’ Pratt aan meedoet (we zeiden het: niet al te beste carrièremoves). In het fragment zien we wat er gebeurt wanneer Heidi wordt gevraagd iets wat iemand haar in het verleden heeft aangedaan om haar pijn te doen, los te laten. Drie keer raden wat dat is...

Meest gelezen

Afijn, we zullen er verder niet al te veel woorden aan vuil maken, bekijk het fragment hieronder:

 

*Lauren verdacht Heidi en Spencer ervan geruchten te hebben verspreid over het bestaan van een sex tape van Lauren en toenmalig vriendje Jason Wahler; de oorzaak van de enorme ruzie.

Must-see: de Saved by the Bell-cast hield een reünie >

Zien! Dit zijn de bloopers van Game of Thrones >

Angelina Jolies vader is BOOS. En wel hierom >