De hoogte- en dieptepunten van de Brit Awards 2015

Nee hoor, we zijn nog niet klaar met alle awardshows.

Meest gelezen

Gisteravond werden namelijk de Britse Grammy's, de Brit Awards, uitgereikt in Londen. En wat was het een spektakel van jewelste. Een vallende Madonna, Kim in een jumpsuit met gaten, Kanye West... We praten je helemaal bij met de hoogte- en dieptepunten van de show.

Te beginnen bij Madonna. Want ze viel. Achterover. En best hard. Gelukkig wisten haar dansers Madge snel van de grond te plukken, maar het was... pijnlijk. Bekijk de video hieronder:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Meest gelezen

 

Nog een kleine fail: Kim Kardashian en een telefoon die niet mee wilde werken. De realityster wilde met de presentatoren van de Brit Awards, Ant en Dec, een selfie maken, maar dat mislukte jammerlijk. Tja, je zou toch denken dat ze er inmiddels wel volleerd in zou zijn...:

 

Hoogtepunt: Kanye Wests optreden met zijn gloednieuwe nummer All Day, dat hij samen met Allan Kingdom en Theophilus London opnam. De rapper kreeg iedereen aan het dansen:

Advertisement - Continue Reading Below

 

Met Kim Kardashian en Taylor Swift als grootste fans in het publiek:

 

Over Kanye gesproken, die zette heel Londen op z'n kop door voor de Brit Awards bij fastfood-restaurant Nando's te gaan eten. Binnen no-time was het er mayhem en gaf Yeezy een showtje weg:

 

Ook een must-see: Taylor Swift opende de show met haar hit Blank Space:

 

Een hoogtepunt voor nineties kids wereldwijd: een kleine Spice Girls-reünie:

 

En als lieve afsluiter: Robert Pattinson en vriendin FKA twigs die op de afterparty van de Brit Awards verliefder leken dan ooit:

 

Moet je ook even zien: de mooiste rodeloperlooks van de ELLE Style Awards 2015 >