Lupita Nyong'o's Oscar-jurk is terecht!

En wat blijkt? De zesduizend parels zijn helemaal NIET echt!

Het begint ondertussen een verhaal te worden dat alleen in Hollywood verzonnen had kunnen worden. Lupita Nyong'o's Oscar-jurk is weer terecht. En het gewaad werd niet na dagen politiespeurwerk gevonden, maar teruggebracht door de dief zelf waarna deze gossipsite TMZ belde.

Even terug naar het begin. De prachtige Calvin Klein van 130.000 euro met zesduizend witte parels die de actrice zondag naar de Oscars droeg (bekijk hem hier nogmaals van alle kanten), werd dinsdag uit haar hotelkamer ontvreemd. Alleen kwam de dief van een koude kermis thuis toen hij/zij een tweetal parels liet taxeren en tot de ontdekking kwam dat ze niet echt waren.

Advertisement - Continue Reading Below

Woedend omdat-ie was 'opgelicht' besloot de dief de jurk weer terug te brengen en TMZ te bellen met de precieze locatie van het kledingstuk (het ding werd op de wc's van het hotel gevonden). De dief wilde hiermee 'Hollywood's fake bullshit' wereldkundig maken, aldus de persoon over zijn 'nobele bedoelingen' tegen TMZ.

De echtheid van de jurk wordt momenteel vastgesteld maar ondertussen zijn zowel Lupita als Calvin Klein dolblij dat het stuk weer terecht is.

Oh, en over die nep-parels, in een mailwisseling met TMZ zei een bron daarover: "Heeft iemand van Calvin Klein ooit gezegd dat ze echt waren? Ik ging er vanuit dat iedereen wist dat ze nep waren, maar blijkbaar niet."

ScarJo praat ondertussen voor het eerst over dát moment met John Travolta >

En DIT is het moment waarop Twitter door de Oscars ontplofte >