Logeren bij Leonardo DiCaprio

Het kan!

Zo afwisselend als zijn liefdesleven is, zo zit het bij Leonardo DiCaprio ook met huizen. Heel honkvast is-ie namelijk niet: de acteur pendelt continu tussen zijn twee appartementen in New York, huis in Palm Springs en zijn privé-eilandje voor de kust van Belize. En omdat de beste man natuurlijk niet overal tegelijkertijd kan zijn, staat dus geregeld één van die huizen leeg. Zonde, moet Leo gedacht hebben. Daarom biedt hij zijn stulpje (de foto’s check je hier) in Palm Springs Californië nu tijdelijk te huur aan.

Advertisement - Continue Reading Below

En zoals te verwachten valt van Hollywoods grootste verdiener (hoeveel precies lees je hier) is het optrekje alles behalve bescheiden. Het huis – of moeten we zeggen mansion – beslaat zo’n 650 m² en telt zes slaapkamers (ruimte genoeg dus voor een vakantie met vrienden), zeven badkamers, een buitenzwembad, tennisbaan, sauna en – mocht je toch meer ruimte blieven – een gastverblijf in de tuin.

Meest gelezen

 

Prima vertoeven lijkt ons zo. Dat de inrichting van zijn bachelor pad (de geruchten dat hij met Rihanna date bleken, helaas, broodje aap) rechtstreeks uit een wooncatalogus lijkt te komen en nou niet heul eigen aandoet nemen we even op de koop toe.

Wat dat mag kosten? Eén nachtje kost je een luttele € 4.000 euro, met een minimum verblijf van 2 nachten. Een kleine minivakantie dus. Maar dan wel in het huis van Leo. 

Zien: Justin Bieber neemt eigen Calvin Klein-campagne op de hak >

Hilary Duff doet voor het eerst een boekje open over haar scheiding >