John Mayer praat over ex Taylor Swift

De man is opeens volwassen geworden.

Och, the never ending story van John Mayer en Taylor Swift, die even kort datete in 2010. Mayer brak Swifts hart, zij schreef Dear John en hij kwam later op de proppen met het voor Swift geschreven Paper Doll. Onlangs grapte vrouwenverslinder Mayer nog een beetje flauw over Swiftly's negeermode, maar nu blijkt-ie opeens lichtjaren volwassener en heeft-ie een goed woordje voor zijn ex over.

Mayer, in een lang interview met MSNBC, over Swifts recente keuze om al haar muziek van Spotify af te halen omdat de streamingdienst te weinig geld zou overmaken aan artiesten:

Advertisement - Continue Reading Below

'Ik denk dat het heel cool is voor een artiest om dat te doen. Slechts twee procent van de muziekindustrie krijgt, nouja, iets van tachtig procent van de persaandacht. Er zijn dus zo'n beetje vier mensen die alle pers krijgen, dus het is goed als een van die vier mensen zegt: "Ik wil het verhaal vertellen van diegenen die nooit het verhaal in de pers krijgen." De enige reden waarom we over Spotify praten, is omdat het Taylor Swift is die er iets over zegt!'

Meest gelezen

Verder is hij er dus ook helemaal fine mee dat hij minder in de media is dan anderen.

'Als ik een baby red uit een brandend gebouw, en Kanye West redt ook een baby uit een brandend gebouw, dan zijn er meer Google hits op Kanye's naam dan die van mij. I'm fine with it.' Daarna grapt-ie nog even:

'Now together, we're unstoppable.'

Tjonge. Sinds wanneer is Mayer volwassen geworden?

Hè? Hadden Naomi Campbell en Cara Delevingne een ouderwetse catfight? >

Must-see: de gloednieuwe Game of Thrones-trailer >