Kendall verklaart haar rodeloperpose

Want die heeft een reden.

Kendall is nog steeds als een kind zo blij met haar functie als gezicht voor Estée Lauder. Afgelopen weekend gaf ze samen met het beautymerk een etentje in Parijs, ter ere van de samenwerking, en daar trok ELLE.com haar aan haar jasje om wat vragen te stellen.

We kwamen daardoor oa te weten dat Rosy Plum haar lievelingslippenstift is, dat ze vintage wel leuk vindt ('I love visiting vintage shops in LA. They're really good, and you can get really good deals.') maar niet per se héél leuk ('But I wouldn't consider myself a full-on collector, you know?') en dat ze make-up als kleuter al fantastisch vond ('I would always put makeup on and run around the house. I've always been really into cosmetics, ever since I was really little.')

Advertisement - Continue Reading Below

Maar! Het grootste mysterie wat Kendall in deze babbel voor ons ophelderde, is hoe ze toch aan die kenmerkende Kendall-rodeloperpose (leunend op het een of het andere been) is gekomen. Want dit:

ELLE.com: Je hebt de laatste tijd behoorlijk wat killer heels aan gehad.
Kendall: 'Klopt, en dat is best pijnlijk! Ik zal eerlijk zijn: ik heb de langste tenen in de wereld. Spinnentenen. Echt. Ik heb ook spinnenvingers. Dus ja, op het moment worden mijn tenen een beetje samengeperst.'

Meest gelezen

Dat zie je helemaal niet.
'Dat komt omdat het goede hakken zijn die ik nu aanheb - van Manolo Blahnik. And they're high. Dus ik wissel een beetje van voet: dan leun ik op die, dan weer op die...'

Dus dát is waar die pose vandaan komt!
'Precies. Je moet die voeten blijven bewegen!'

Ahá. Kunnen we dat ook weer naast ons neerleggen.

Hè? Hadden Naomi Campbell en Cara Delevingne nou een ordinaire catfight? >

John Mayer sprak over ex Taylor Swift en hij maakte dit keer geen flauwe grap >