Is het weer mis tussen Beyoncé en Jay Z?

Het zal toch niet?

Er heerst weer tumult in huize Carter, en ditmaal zijn niet de hardnekkige scheidingsgeruchten (of was dat toch een marketingstunt?) of opvliegende schoonzus (remember?) de boosdoeners, maar is er een vermeend buitenechtelijk kind opgedoken. 

Wannabe rapper Rymir Satterhwaite beweert namelijk dat niemand minder dan Jay Z zijn biologische vader is. De 21-jarige verscheen afgelopen maand voor de rechtbank in New Jersey en claimde daar dat zijn moeder Wanda Satterthwaite in de jaren negentig een affaire had met Mr. Carter, met Rymir himself als 't levende bewijs. 

Advertisement - Continue Reading Below

Maar goed, zo’n beschuldiging is natuurlijk zo gemaakt. Pijnlijk puntje is alleen dat Jay Z volgens de jongen al vier jaar weigert mee te werken aan een vaderschapstest.  Volgens bronnen gaan de roddels Beyoncé niet in de koude kleren zitten:

'She’s a mess right now. Ze is furieus dat ze opnieuw in deze positie wordt gebracht, het is het ene gerucht na het andere. Jay Z zegt dat het niet waar is, maar ze voelt zich vernedert en onder druk gezet.'

Een test zou uitsluitsel bieden, maar het koppel houdt de kaken vooralsnog stijf op elkaar.  

De Jayoncé-saga, to be continued.

 

Miauw! Chloë Sevigny haalt uit naar Jennifer Lawrence

En waarover Ashton Kutcher zich tegenwoordig boos maakt.. >